• Náš adventný kalendár

          • Vianoce. Sviatok, na ktorý sa tešia malé deti rovnako ako ich starí rodičia. Sú obdobím, ktoré hlása pokoj a mier. Sú opisované ako čarovné, rozprávkové a zázračné. Ľudia sú zrazu milší, vďačnejší a pokornejší.

            Vianoce však pre mnohých trvajú len jeden deň. Len ten deň, počas ktorého sa od rána snažia dohnať to, čo nestihli počas predchádzajúcich dní. Dopratať, dovariť, dopiecť… A potom si na chvíľu sadnúť k štedrovečernému stolu a rozbaliť darčeky.

            Skúsme počas týchto dní, sa spolu zastaviť a potešiť seba alebo niekoho koho ľúbime.

            Každý deň spolu rozbalíme jedno okienko v adventnom kalendári a postupne prídeme až k Štedrému dňu.

            https://calendar.myadvent.net/?id=8d4c444b131383a78d0144b015c4a950&fbclid=IwAR0d6QkEci6LFXMpnT34y8qFzhmHHbScjkS73XLN8kt5AgzXld7pEygqY9Q

          • Zelená škola - ocenenie

          • Ocenenia Zelenej školy

            Naša škola sa zapojila do medzinárodného environmentálneho programu ECO SCHOOLS, na Slovensku známeho pod menom Zelená škola. Našou veľkou túžbou bola premena našej školičky na „ ZELENÚ“ . Žiaci v kolégiu usilovne pracovali v rámci témy - Zeleň a ochrana prírody, aby splnili náročné podmienky programu.

            Z radosťou vám môžeme oznámiť, že naše úsilie nebolo márne. Získali sme Medzinárodnú vlajku a certifikát „Zelená škola“ na dva školské roky. Máme právo uvádzať logo Zelenej školy na všetkých školských dokumentoch a materiáloch školy.

            Vďaka patrí všetkým žiakom, učiteľom, rodičom a zamestnancom našej školy, ktorí sa zúčastňovali mnohých aktivít, ktoré sme zorganizovali. Najväčšie poďakovanie patrí členom Kolégia Zelenej školy a pánovi Keťovi.

          • Krásna výzva :)

          • Chceme sa pochváliť a zároveň poďakovať. Naša mamička pani Lunterová nás prihlásila do krásnej aktivity spisovateľky Iryny Zelnyk, ktorá hľadala školy, ktorým by darovala nádherné knižky o pocitoch. Spomedzi 700 prihlásených škôl bolo medzi prvými 100 školami aj naša Základná škola s materskou školou vo Veľkom Slavkove . Sme veľmi vďační za také to krásne gesto a pomoc zapojiť nás do tejto výzvy. Pani Lunterová, vďaka Vám, že môžeme mať tieto knižné diamantíky v našej školskej knižnici. Pomocou nich môžeme aj takýmto spôsobom spoznávať samých seba

          • OZNAM

          • Milí rodičia,pred nástupom a vstupom do školy je potrebné priniesť vypísané NOVÉ "Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti". Tlačivo je možné stiahnuť zo stránky Ministerstva školstva https://www.minedu.sk/data/att/17773.pdf , alebo vyzdvihnúť zajtra od 7:00 spred budovy základnej školy.

          • OZNAM pre rodičov a žiakov II. stupňa ZŠ

          • Na hlavnej lište v sekcii Dištančné vzdelávanie žiakov II. stupňa ZŠ nájdete fotoalbumy s pridanými zadaniami z online hodín

            Milí rodičia a žiaci,

            v tomto albume nájde zadania z online hodín, pre tých, ktorí sa nezúčastnia online hodiny z pádneho dôvodu - nemajú IKT techniku, alebo sú ospravedlnení lekárom a pre chorobu sa online vyučovania nemôžu zúčastniť, respektíve iný vážny dôvod, ktorý je potrebný včas oznámiť triednemu učiteľovi. A vypracované úlohy odovzdať učiteľovi daného predmetu.

            Vieme, že táto situácia nie je ľahká pre deti ani pre Vás rodičov, ale spoločnými silami ju musíme zvládnuť čo najlepšie. Ďakujeme !

             

             

             

            Páči sa mi to

            Komentovať

            Zdieľať

          • OZNAM pre rodičov žiakov II. stupňa ZŠ

          • Dištančné vzdelávanie pre žiakov II. stupňa od 26.10.2020 

            V sekcii O škole v časti COVID - 19 nájdete zverejnený dokument - Pravidlá pre rodičov a žiakov II. stupňa k dištančnej forme vzdelávania od 26.10.2020. Prosíme o dôsledné oboznámenie sa s uvedenými pravidlami. V prípade akýchkoľvek nejasností kontaktujte triednych učiteľov svojich detí alebo zástupkyňu riadeteľa školy.

            Odkaz na stránku -  

            https://skolaslavkov.edupage.org/a/o-skole?eqa=dGV4dD10ZXh0L2Fib3V0JnN1YnBhZ2U9NQ%3D%3D&fbclid=IwAR0Vs7BFNeMuxCirCW1RBQ93eL3k5VRoAsL7eV6xqQScDCItSPW9FVOuOcU

          • Dôležitý OZNAM!

          • Minister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „školský zákon“) rozhoduje takto: S účinnosťou od 26. októbra 2020 do odvolania mimoriadne prerušuje školské vyučovanie v základných školách pre žiakov v piatom až deviatom ročníku.Riaditelia škôl zabezpečia pre žiakov dištančné vzdelávanie.

          • OZNAM !!!

          • Vážení rodičia

            Minister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „školský zákon“) s účinnosťou od 12. októbra 2020 do odvolania rozhoduje nasledovne.

            https://www.minedu.sk/data/att/17541.pdf

            Výrazne sa odporúča nosenie rúšok na materských školách, pre prvý a druhý stupeň základných školách je povinné. Výnimka z nosenia rúšok bude platiť pre nepočujúcich, autistické deti či deti s mentálnymi poruchami.

            Školský klub bude fungovať za sprísnených opatrení.

            Záujmové útvary sú zrušené.

          • OZNAM pre MŠ !!!

          • Milí rodičia, buďte aj naďalej zodpovední a do budovy MŠ vstupujte len s rúškom a použite dezinfekciu na ruky, v šatni sa nezdržiavajte viac ako je nutné .

            Zároveň pripomíname, že do kolektívu smie prísť absolútne zdravé dieťa.

            Ďakujeme :)

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou
      • Riaditeľka školy - Mgr. Daniela Straňáková: 0948 103 650 Zástupkyňa riaditeľky - Mgr. Andrea Ceklárová: 0948 588 592 Ekonómka - Anna Grešová: 052/7893181 Vedúca školskej jedálne - Bc.Miroslava Rindošová: 0911 525 664
      • Školská 240 059 91 Veľký Slavkov Slovakia
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje